ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Site logo

Βόρεια Εύβοια

Βόρεια Εύβοια

Ένας κόσμος όπου η καταπράσινη φύση συναντά τα θεραπευτικά νερά της Αιδηψού και τις ιστορικές ακτές της Ερέτριας, αποτελώντας έναν παράδεισο για τους αλιείς.

Η περιοχή

Η βόρεια Εύβοια, με τον πλούσιο φυσικό της πλούτο, προσφέρει μοναδικές αλιευτικές εμπειρίες σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την ομορφιά της φύσης με την παραδοσιακή νησιωτική κουλτούρα. Στη Λίμνη Ευβοίας, με την ήρεμη ατμόσφαιρα και τα κρυστάλλινα νερά, οι αλιείς μπορούν να απολαύσουν την ψαριά σε ένα ιδανικό περιβάλλον, ενώ οι τοπικές ταβέρνες προσφέρουν φρέσκο ψάρι και θαλασσινά.

Στα Λουτρά Αιδηψού, γνωστά για τα θερμαλιστικά τους λουτρά, οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν το ψάρεμα με στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Η Ερέτρια, με τον πλούσιο αρχαιολογικό της χαρακτήρα, προσφέρει μια ιστορική διάσταση στην αλιευτική εμπειρία, με τις ακτές της να απλώνονται στα παραδοσιακά ψαροχώρια και τις ήρεμες παραλίες.

Στα Λουτρά Αιδηψού, εκτός από τα θεραπευτικά τους νερά, οι αλιείς συχνά χρησιμοποιούν την ιδιαίτερη τεχνική του 'τσιπουροψαρέματος', συνδυάζοντας την παραδοσιακή αλιεία με την τοπική απόλαυση του τσίπουρου.

weather icon 24°C
σποραδικές νεφώσεις
Wind Άνεμος: 16 χλμ/ώρα SE
Rain Chance Βροχή: 0%

Μεσά από τον φακό

Γαστρονομία του τόπου

Άλλες θαλάσσιες διαδρομές

Μετάβαση στο περιεχόμενο