ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Site logo

Θεσσαλονίκη 2

Θεσσαλονίκη 2

Ο Στρυμονικός Κόλπος είναι γνωστός για τις πλούσιες αλιευτικές του παραδόσεις και τις κρυστάλλινες θάλασσες του, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για αλιευτικό τουρισμό και θαλάσσιες εξερευνήσεις.

Η περιοχή

Ο Σταυρός και η Ασπροβάλτα είναι δύο κορυφαίοι προορισμοί για αλιευτικό τουρισμό, συνδυάζοντας τη φυσική ομορφιά με πλούσιες αλιευτικές ευκαιρίες. Ο Σταυρός προσφέρει υπέροχες ακτές και καθαρά νερά, ιδανικά για αλιευτικές δραστηριότητες. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την ηρεμία της θάλασσας, ενώ ταυτόχρονα έχουν πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες τουριστικές υποδομές.

Η Ασπροβάλτα, με τις εκτεταμένες παραλίες της και τα κρυστάλλινα νερά, αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να συνδυάσουν την αλιεία με την χαλάρωση. Οι τουρίστες μπορούν να συμμετάσχουν σε αλιευτικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας και να απολαύσουν την τοπική κουζίνα και την φιλοξενία των κατοίκων το βράδυ. Οι περιοχές αυτές ενισχύονται από προγράμματα ανάπτυξης που υποστηρίζουν την τοπική επιχειρηματικότητα και προσελκύουν επενδύσεις, συμβάλλοντας στην αειφόρο ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού

Στον Σταυρό της Θεσσαλονίκης, η περιοχή είναι γνωστή για τις παραδοσιακές αλιευτικές εκδρομές στο Στρυμονικό Κόλπο, όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ψαρέψουν και να ανακαλύψουν τη θαλάσσια ζωή, όπως τσιπούρες και λαβράκια.

weather icon 34°C
ελαφρές νεφώσεις
Wind Άνεμος: 28 χλμ/ώρα S
Rain Chance Βροχή: 0%
Daily ForecastHourly Forecast

Μεσά από τον φακό

Γαστρονομία του τόπου

Άλλες θαλάσσιες διαδρομές

Μετάβαση στο περιεχόμενο